Így neveld a sárkányodat DVD-n és BD-n

November 4-én kerül a hazai boltok polcaira az első negyedév legnagyobbat szóló animációs filmje, az Így neveld a sárkányodat (How to Train Your Dragon), melyről most napvilágot láttak a specifikációk.
image
A kritikusok és a nézők szívét egyaránt elnyerte a DreamWorks Animation produkciójában készült Így neveld a sárkányodat, amely tűzforró akciók, lélegzetelállító kalandok és ütős poénok kíséretében meséli el egy egyedülálló és magával ragadó barátság történetét. Hablaty, a viking ifjú szembe megy a tradíciókkal, mikor összebarátkozik a vikingek egyik legádázabb ellenségével – egy vérengző sárkánnyal, amit a fiú elnevez Fogatlannak. Ez a szokatlan páros egyesült erővel szembe száll a veszélyekkel, hogy megmentsék saját világaikat ebben a „csodálatos és szórakoztató sikerfilmben” (Today).
Ráadásként, kukkants be a kulisszák mögé a szereplők és a filmesek társaságában, akik életre keltették a sárkányokat!
A tovább mögött helyet nyertek a DVD és BD változat technikai infói, ám az extrákra még kicsit várnunk kell.

A DVD TECHNIKAI INFOI:
Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, héber 5.1, hindi 5.1
Feliratok: magyar, angol, héber, hindi
Játékidő: 94 perc
Képarány: 2.35:1
A BD TECHNIKAI INFOI:
Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1 TrueHD, arab 5.1, bolgár 5.1, cseh 5.1, görög 5.1, horvát 5.1, izlandi 5.1, lengyel 5.1, portugál 5.1
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, horvát, izlandi, lengyel, portugál
Játékidő: 98 perc
Képarány: 2.35:1

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .