Ígéret földjéről szinkronizált előzetes és hivatalos történet

Ígéret földjéről szinkronizált előzetes és hivatalos történet

Február 28-án magyar szinkronnal érkezik a hazai mozikba Gus Van Sant új drámája, az Ígéret földje (Promised Land), melynek főszereplőjét Matt Damon, Francis McDormand, John Krasinski, Hal Holbrook és Rosemarie DeWitt alakítják.

Steve kollégájával, Sue Thomasonnal (akit az Oscar-díjas Frances McDormand alakít) kerül McKinley kisvárosába, amit az elmúlt évek során letaglózott a gazdasági válság. A páros számára nagyon úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat - a talajfúrás jogait szeretnék megvásárolni a helyi birtokokon -, mert nagy szükségük van a felkínált pénzre. A munka elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de az elismert helyi tanár, Frank Yates (Hal Holbrook) felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, ráadásul Steve az ittléte során megismerkedik Alice-szel (Rosemarie DeWitt). Amikor pedig Dustin Noble (John Krasinski), a dörzsölt környezetvédelmi aktivista is felbukkan, még nagyobb lesz a tét, Steve és Sue tehát nem tudja egykönnyen maga mögött hagyni McKinley városkáját.

A tovább mögött a szinkronos előzetes nézhető meg.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .