Hulk A Galaxis Őrzői 2-ben és egy kis Bosszúállók 2

Mint arról tegnap értesültünk, a Planet Hulk filmet nem tartja jó ötletnek Mark Ruffalo, Hulk megformálója, amivel bizonyára arra célzott, hogy inkább Hulk különálló kalandját favorizálja. Nem, nem erről van szó, ugyanis Hulk visszatér még a Bosszúállók 3 (The Avengers 3) előtt, de nem egy saját filmben.

Innentől SPOILERES lehet! A Hitfix értesülései szerint a Planet Hulk történetvonalat inkább A Galaxis Őrzői 2-ben (Guardians of the Galaxy 2) vinnék tovább. A Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) valamilyen szinten/módon hozzá fog járunk, hogy felvezesse az Amerika Kapitány 3-at (Captain America 3), a Thor 3-at és A Galaxis Őrzői 2-t is. A Galaxis Őrzői 2-ben Hulk eljut arra a helyre, ahol Star Lord és csapata tartózkodik. Egy közös kaland után megpróbálják Hulkot visszajuttatni a Földre, és végül ők is vele tartanak. Thanos azonban a nyomukban van, így ez adja a Bosszúállók 3 kiindulópontját. SPOILER VÉGE

Ha már őrizzük a galaxist, akkor nézzük a filmzene borítóképét, ami finoman szólva is ötletes lett, illetve akad itt egy új poszter is, ami nemzetközi vizekről futott be.

GotG OST Cover

GotG new poster

Még mindig nincs vége a szuperhősös blokknak, ugyanis a jelenleg Londonban forgó Bosszúállók: Ultron kora forgatásáról érkezett egy 16 perces videó, ami még az olaszországi forgatáson készült márciusban. A videóban többek közt láthatjuk Skarlát Boszorkányt (Elizabeth Olsen) akcióban, de…

Back Stage Avengers: Age of Ultron:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .