Hugh Jackman nem lesz Avon Man

Hugh Jackman nem lesz Avon Man

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy Hugh Jackmant láthatjuk majd az Avon Man című vígjáték főszerepében, de végül mégsem ő tölti be a szerepet. Ehelyett a film produceri teendőit fogja ellátni. A filmet, a Bűbájt (Enchanted) is jegyző Kevin Lima rendezi.

A színész valószínűleg az X-Men kezdetek: Farkas 2 (X-Men Origins: Wolverine 2) miatt lépett vissza a szereptől. A folytatás szkriptjét Christopher McQuarre írta, de rendezője még nincs a filmnek, viszont a Fox jövőre el szeretné kezdeni az előkészületeket.

A tervek szerint októberben veszi kezdetét az Avon Man forgatása, és a producerek már el is kezdték keresni a megfelelő színészt Jackman helyére. A vígjáték forgatókönyvét Allan Loeb írta, melynek középpontjában egy volt autókereskedő áll, aki Avon termékek értékesítésével kezd el foglalkozni. A város és a munkatársai segítségével megpróbál a piac legjobb értékesítőjévé válni.

Továbbá azt is megtudtuk, hogy Jackman a Selma című filmben vállalt szerepet még az X-Men kezdetek: Farkas 2 előtt. Jackman a Selmában Sheriff Jim Clarkot formálja meg, aki letartóztatta Martin Luther King-et és ezzel Polgári mozgalmat robbantott ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .