Hugh Jackman kit választana Rozsomáknak?

Hugh Jackman épp új filmjét, a Pánt (Pan) népszerűsíti, és az MTV készített vele egy interjút, amelyben arról kérdezték a színészt, hogy miután visszavonul Rozsomák szerepétől, ki lenne a legmegfelelőbb választás Logan szerepére.

Hugh Jackman kit választana Rozsomáknak

Ez idáig ezen még nem igazán gondolkodott Jackman, viszont elmondta, hogy a stúdiónak nem lesz könnyű dolguk a lecserélésében. Még ugye egyszer eljátssza a karaktert, viszont utána tényleg találniuk kell valakit a helyére. Ez a valaki nyilvánvalóan fiatalabb lesz, és a színész szerint Tom Hardy remek választás lenne.

Ha már Rozsomák, akkor Wolverine 3 is, merthogy a Collider illetékesei is feltettek a színésznek néhány kérdést. A nekik adott interjúban arról beszélt Jackman, hogy Xavier professzor (Patrick Stewart) és Logan kapcsolata pontosan olyan, mint egy apa-fiú kötelék.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Tom Hardy is már 38 éves. Amire elkészülne vele a következő Wolverine film, addigra ő is 40 felett lenne. Mit nyerne vele a stúdió? Esetleg 1-2 részben szerepelhetne, aztán annyi éves lenne, mint Jackman most. Mellesleg én is jó választásnak tartanám.

    • Ez így van. Én amúgy Taron Egertonra szavazok. Méltó utódja lenne Jackmannek. :)

      • zsocso

        Egy baj van ezzel a Wolverine vonallal. Az hogy ő nem öregszik. Szóval túl fiatal szinészt sem választhatnak, mert akkor a filmnek az 1900-as évek elején kellene játszódnia. Ugyanis Wolverine valamikor az 1800-as években született. Ráadásul most már a DOFP-ból tudjuk, hogy a 70-80as években sem volt már fiatal. És az is lehet hogy felbukkan az Apocalypse-ben is. Szóval szerintem egy huszonéves szinész ki van zárva. Ha beakarják illeszteni az új Wolverinet az aktuális idővonalba, akkor nem lesz egyszerü dolguk.