Horrorra akadva újragondolás?


Most olvasom a hírt, hogy újra akarják forgatni a Horrorra akadva filmet, vagyis úgy tűnik a paródiák sem menekülhetnek ezelől. Ugyanis a népszerű komédia sorozat visszatérésre készül.

A CinemaBlend szerint a jelenleg épp gondokkal küszködő The Weinstein Company és a sorozat többi részét is forgalmazó Dimension Films következő közös filmje a Horrorra akadva franchise remake-je lesz.

Úgy tűnik nem tartják meg a régi karaktereket, hanem vadonatújakat látnánk a filmben. Így valószínűleg Anna Faris-t nem láthatjuk viszont ezen a vásznon. Ezt igazolja is a színésznő Fangoriás interjúja, melyben a „lesz-e ötödik Horrorra akadva film” kérdésre a következő volt a válasza „nem tudnám megmondani.”

Viszont erre az újragondolásra még várnunk kell, ugyanis ez csak akkor készülne el, ha befejezték a Sikoly negyedik részét. Ami egyelőre 2010-re van tervezve, de még semmi hivatalos dátum nincs.

Nem is tudom mit mondjak erre, nektek mi a véleményetek?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .