Hivatalossá téve a Suicide Squad 2 és a DC Super Pets

A Warner és a DC háza táján nagyon fő a fejük az illetékeseknek, ugyanis nem sokkal a The Batman premierdátumát követően a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy 2021 nyarán érkezik a The Suicide Squad és a DC Super Pets is.

Egyúttal azt is megerősítették hivatalosan is, hogy James Gunn írja és rendezi is a The Suicide Squad-et, ami félig-meddig a Suicide Squad 2 lesz, ám nem tényleges folytatásról van szó, hanem amolyan rebootról, részben új karakterekkel.

Nem világos, hogy Margot Robbie Harleyját viszontláthatjuk-e, viszont neki előbb a Birds of Prey-jel kell bizonyítania, aztán gondolom utána döntenek. A The Suicide Squad tehát 2021. augusztus 6-án kerül mozikba az Államokban.

A DC Super Pets egy animációs film lesz, amelyet Jared Sternnek és Sam Livine-nak kell leszállítania 2021. május 21-ére, középpontjában pedig Krypto, Ace és Streaky történetei állnak, de egyéb szereplők is helyet kaphatnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .