Hivatalos történet: A majmok bolygója - Lázadás

Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek – köztük a kutatást vezető orvos (James Franco) apja – átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani…

 RISE OF THE APES

A rendkívül látványos, legfejlettebb technológiával készült izgalmas sci-fi a legendás Majmok bolygója-történet előzményeit mutatja be James Franco, a gyönyörű Freida Pinto (Gettómilliómos), John Lithgow, és a Harry Potter-filmekből már jól ismert Tom Felton főszereplésével.

A majmok bolygója - Lázadás (Rise of the Planet of Apes) augusztus 18-án szinkronizált formában debütál a hazai vásznakon.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .