Hivatalos a John Wick 2 Keanu Reevesszel

A Lionsgate megerősítette, hogy hivatalosan is elkészítik a nagy sikereket elérő John Wick folytatását, a John Wick 2-t, amelynek főszerepében ismét Keanu Reeves teszi rendbe a rosszfiúkat.

Hivatalos a John Wick 2 Keanu Reevesszel

Sőt, mi több, további biztató hír, hogy a rendezést ismét a Chad Stahelski-David Leitch páros látja el, a forgatókönyvet pedig az első részt jegyző Derek Kolstad veti papírra. A film továbbra is a Lionsgate csoportjához tartozó Summit Entertainment égisze alatt készül, producerként pedig Basil Iwanyk érkezik a fedélzetre a Thunder Road nevű produkciós cégével.

A történet részleteit nem kötötték az orrunkra, viszont az első részhez hasonló bosszúállós thrillerre számítsunk. Arról nincs hír, hogy mikor küldik mozikba a John Wick 2-t, és arról sem, hogy az első rész szereplőivel (Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Jason Isaacs, Alfie Allen, Lance Reddick, Kevin Nash, Dean Winters) mi a tervük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .