Hírözön a Marvel háza tájáról: középpontban Hulk!

Mitől üthetne nagyot a Thor: Ragnarok? Mondjuk attól, hogyha Doktor Banner és Thor összecsapnának, ami úgy tűnik, hogy össze is jön - tudtuk meg Mark Ruffalótól. Szintén Ruffalo árulta el, hogy ugyan Hulk és Thor jól fognak szórakozni a Thor 3-ban, azonban Hulk különálló filmje még nem mostanság fog elkészülni. Szóval, ha össze is jön valaha, arra még jócskán várnunk kell.

Hírözön a Marvel háza tájáról_Hulk

A rajongók a D23 Expón már láthatták augusztusban az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) első képsorait, viszont azóta sem hallottunk róla, hogy mikor debütál a film első hivatalos előzetese. Azonban a minap a Heroinc Hollywood értesülései szerint a Spectre előtt érkezik november 6-án, de erre a pletykára rögtön érkezett egy másik szóbeszéd, miszerint a Collider arról számolt be, hogy a december 18-án mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) előtt láthatjuk először azt a bizonyos előzetest.

James Gunn rendező munkára készen áll, így nagyon is aktuális A Galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) szereplőválogatása is. A The Hollywood Reporter szerint az újonc Pom Klementieff aláírt a stábba, azonban a szerepéről nem esett szó, és rejtélyesen is kezelik. Ez még közel sem minden, ugyanis a Variety pedig azt írta, hogy a Marvel és James Gunn az Oscar-díjas Matthew McConaugheyt szerette volna a fő gonosz szerepére, csakhogy a színész nem hajlott a felkérésre. Ezt a gonoszt sem nevezték meg, itt is nagy a titkolózás. A tényleges forgatás februárban veszi kezdetét. Még annyit ideteszek, hogy bennfentesek szerint két héten belül bejelentik a gonoszt, de a jelöltekről nem számoltak be.

Hírözön a Marvel háza tájáról_Guardy2

Szintén csak pletyka, de állítólag a Paul Bettany által alakított Vízió három szuperhősös filmben is feltűnik: A Galaxis őrzői 2-ben, a Thor: Ragnarokban és a Captain Marvelben is. Akit nem érdekelnek a spoilerek, itt egy videó számukra.

A végére hagytam a legzsírosabb rövidhírt, miszerint A Galaxis őrzői egyik szereplőjének, Drax megformálójának, vagyis Dave Bautistának lenne ötlete arra, hogyan keresztezhetné egymást A Galaxis őrzői és a Star Wars univerzuma. Konkrétumot alig írt, csupán tök jónak találná, ha Drax, vagy Rocket, esetleg Groot feltűnne egy Star Wars-filmben. Semmi bonyolultság, nulla dialógus, csupán egy jelenet, mondjuk egy bárban, ahol Drax és Rocket iszogatnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .