Hírek a Pixar világából, és a jövőben érkezik a Dia de Los Muertos is

Hírek a Pixar világából, és a jövőben érkezik a Dia de Los Muertos is

A Disney Pixar a CinemaConon nyilatkozott néhány készülőfélben lévő projektjéről. Az első Lee Unkrich, a Toy Story 3 rendezőjének új projektje, amely jelenleg a The Untitled Pixar Movie About Día de Los Muertos címet viseli. Egyelőre a premier napját még nem tűzték ki, de a részletekről megtudhatunk egy keveset.

"Lee Unkrich rendező és Darla K. Anderson producer, vagyis a Toy Story 3 Oscar-díjas csapata áll a Pixar Animation Studios legújabb projektje, a Día de los Muertos mögött."

A következő a The Good Dinosaur, amely korábban Untitled Pixar Dinosaur Project címen futott, és Bob Peterson, valamint Peter Sohn rendezőpáros prezentálja a filmet 2014. május 30-ára. A hivatalos sztorija pedig:

"Mi történne akkor, ha az a bizonyos aszteroida, amely örökre megváltoztatta a Föld életét, igazából elvétené a planétánkat, és a gigantikus állatok, a dinoszauruszok mégsem halnának ki? Ezt a vidám, őszinte és eredeti mesét Bob Peterson (a Fel! társrendezője/írója, és a Némó nyomában írója) rendezi, akinek John Walker, A hihetetlen család (The Incredibles) és a Szuper haver (The Iron Giant) producere lesz segítségére."

Végül pedig nézzük az ugyancsak címnélküli "Pixar Agy projektet" (Untitled Pixar Project That Takes You Inside the Brain), amely a 2015. június 19-ét kapta meg premierdátumnak. Pete Docter és Ronnie del Carmen közösen rendeznek filmet a projektből, melynek hivatalos története a következő:

"A Pixar már mindent megmutatott: Láthattuk az óceánok mélyét, Dél-Amerika hegyeit, Iszony City városát, és az űrbe is elrepítettek minket. A Szörny Rt-t (Monsters Inc.) jegyző rendező, Pete Docter és Jonas Rivera producer új filmje egy olyan helyre juttat el minket, amit mindenki ismer, de senki sem látott: az emberi agy belsejébe."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .