Hétvégi USA bevételi adatok – 2013.04.07.

  1. $26M - $30,5M – Evil Dead (Gonosz halott)
  2. $21M - $231,9M – G. I. Joe: Retaliation (G. I. Joe: Megtorlás)
  3. $21,1M - $330,7M – The Croods (Croodék)
  4. $18,3M - $378,3M – Jurassic Park 3D
  5. $10M - $76,4M – Olympus Has Fallen (Támadás a Fehér Ház ellen)
  6. $10M - $38,4M – Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
  7. $8,2M - $454,1M – Oz: The Great and Powerful (Óz, a hatalmas)
  8. $5,2M - $30,4M – The Host (A burok)
  9. $3,5M - $45,5M – The Call (A hívás)
  10. $2,1M - $14,4M – Admission

Odakint a hétvégén az emberek zabálták a Fede Alvarez rendezésében megvalósult Gonosz halott (Evil Dead) horror feldolgozást, amire R-es korhatár besorolása ellenére is $26 millió dollárban értékesítettek jegyet. Mivel $17 millióból készült, gondolom nincs akadálya a további részeknek. A második helyre szorult vissza a második G.I. Joe film, ami baromi sikeres a kasszáknál, de állítólag egy üres akciófilm. A Croodékat is zabálja a közönség továbbra is, és a 21%-os esés a harmadik hetében kimondottan példamutató. Egész sokan nosztalgiáztak a Jurassic Parkon, amelyet 3D-ben újra mozikba küldtek, és ez is sikeres a 3D-s újra bemutatkozók körében. A Támadás a Fehér Ház ellen nem sokkal ugyan, de hátrébb taszította a Tyler Perry nevével fémjelzett Marriage Counselort, amelynek még mindig nem nyilvános a gyártási költsége, viszont előbbi már profitot termel. Óz számára jó hír, hogy még mindig listában van, és nem is esett sokat az előző hetéhez képest, azonban A burok még mindig nem bírt összekaparni $40 milliót, a gyártási költségét, ami elég szégyenteljes. Kilencedik helyen a hozzánk május 2-án érkező A hívás áll, ami kimondottan sikeresnek könyvelhető el, ám az Admission már nem büszkélkedhet el ugyanezzel.

Limitáltan, mindössze 5 teremben vetítették A hallgatás szabálya-t (The Company You Keep), amely hozzánk május 9-én érkezik, és a $146,000 dolláros bevétel erősnek mondható. Egyelőre a költségvetése nem ismert. A Transz (Trance) is bemutatásra került 4 teremben, ahol $136,000 dollár sikerült össze, ami kicsit erősebb nyitány, mint a másik újonnan bemutatott versenytársáé. Bár nem mellékes, hogy Danny Boyle thrillerje nemzetközileg már majdnem $7,2 milliót zsákolt. A Titanic Film Fesztiválra is érkező fesztiválos alkotás, a Feltörő színek (Upstrem Color) is kapott esélyt, méghozzá 1 vásznon, az eredmény pedig $31,500 dollár lett, ami nem kimagasló, de lehetne ettől jóval gyengébb is.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .