Hétvégi USA bevételi adatok – 2013.03.31.

  1. $41,2M - $132M - G. I. Joe: Retaliation (G. I. Joe: Megtorlás)
  2. $26,5M - $227,3M – The Croods (Croodék)
  3. $22,3M - $22,3M – Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
  4. $14M - $60M – Olympus Has Fallen (Támadás a Fehér Ház ellen)
  5. $11,6M - $412,3M – Oz: The Great and Powerful (Óz, a hatalmas)
  6. $11M - $11M – The Host (A burok)
  7. $4,8M - $39,5M – The Call
  8. $3,3M - $11,8M – Admission
  9. $2,8M - $12,9M – Spring Breakers (Spring Breakers - Csajok szabadon)
  10. $1,3M - $20,6M – The Incredible Burt Wonderstone

A G. I. Joe: Megtorlás (G. I. Joe: Retaliation) hazájában ugyan nem jeleskedett, viszont nemzetközileg az év egyik legjobb nyitányát produkálta. És mivel a gyártási költség is csak $130 millióra rúg, így már most sikeresnek mondhatja magát. Bár, nem értem, hogy hogyan sikerült ennyiből megcsinálni a filmet, ráadásul voltak utómunkálatok is, mint azt tudjátok. Croodék is sikeresen folytatták a második hetüket, és mindössze 39%-ot zuhantak csak - ez egészen jónak mondható, ráadásul ugye a mese sem egysejtűeknek való. Bár ugyan nem vallották be, hogy mennyiből készült a Tyler Perry nevével fémjelzett Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, de szerintem nem rossz nyitány ez, főleg ha figyelembe vesszük, hogy alig több mint fele annyi moziban vetítették, mint a G.I. Joe 2-t. Negyedik helyen a Fehér Házat ostromolják, ezt követően pedig Óz van még mindig versenyben, ami nemzetközileg korrektül összekapta magát. Hatodik helyre volt elég A burok (The Host) című sci-fi teljesítménye, amely lényegében a kutyát nem érdekelte, bár a nemzetközi számadatok még nem érkeztek be. Ráuntak volna az emberek az Alkonyatszerűségekre? A büdzséje $40 milliót kóstál. Halle Berrynek bejött az élet a The Callal - igazán szép munka! A $13 millióból készült Admission még mindig nem kereste magát nullszaladósra, ami nem valami reményteljes dolog. Kilencedik helyen a bikinis csajok, vannak el úgy nagyjából, de ez sem akkora siker, mint amilyennek tűnt elsőre, végül pedig a Warner mágusos vígjátéka zárja a sort, amit $30 millióból készítettek, így legalább nem annyira gázosak a jelenlegi számai. Az óriásölő pedig máris kiesett a tízes listáról, bár odakint már az ötödik hetét taposta, de akkor is karcsú.

A The Place Beyond the Pines viszont kitett magáért, hiszen mindössze 4 teremben ment, és $270,000 dollár lett a végeredmény. Fellelhető volt még 6 vásznon a Renoir, ami $63,700 dollárt fialt. A Room 237 2 teremben kapart össze $36,000 dollárt az IFC Films zsebébe. A Blancanieves 4 vásznon kapott esélyt, $25,100 sikerült össze, míg a Wrong 16 teremben mindössze $18,000 dollárt gyűjtött, ami elég kevéske.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Na akkor a The Place Beyond the Pines-ról is lemondhatunk mint anno a Killing Them Softly-ról. Hacsak…..