Hétvégi USA bevételi adatok – 2013.02.10.

  1. $36,6M - $36,6M – Identity Thief (Személyiségtolvaj)
  2. $11,5M - $45,4M – Warm Bodies
  3. $10M - $10M – Side Effects (Mellékhatások)
  4. $6,9M - $120M – Silver Linings Playbook (Napos oldal)
  5. $5,8M - $127,8M – Hansel and Gretel: Witch Hunters (Boszorkányvadászok)
  6. $4,3M - $77,5M - Mama
  7. $4M - $96,6M – Zero Dark Thirty (Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza)
  8. $2,5M - $198,7M – Argo (Az Argo-akció)
  9. $2,3M - $341,6M – Django Unchained (Django elszabadul)
  10. $2,0M - $8,2M – Bullet to the Head

Most komolyan húzónév Melissa McCarthy, vagy Jason Batemanbe fektettek ennyi bizalmat a kintiek? Nyitott kettejük közös vígjátéka, a Személyiségtolvaj (Identity Thief), méghozzá nem is akár hogyan! A gyártási költség $35 millió volt, szóval ez így akkor pipa. A második helyen a Warm Bodies díszeleg kimondottan jó számokat hozva még a második hetében is, ellenben Steven Soderbergh új thrillerje, a Mellékhatások (Side Effects) nem igazán hatotta meg az embereket. Természetesen a gyártási költségről nincs hír, hiszen ez így karcsú, hiába az R-es korhatár besorolás, viszont az is tény, hogy a rendező elég költséghatékonyan dolgozik. A negyedik helyen a Napos oldal lubickol 10%-os esést produkálva az előző hetéhez képest, ami lényegében hátrébb taszította a Boszorkányvadászokat, akiknek a pénzért már nem kell aggódniuk. A Mama is jól hoz horror létére, sorstársai nem szoktak feltétlenül ennyi ideig fent lenni a listán, aztán a Zero Dark Thirty futott be, ami szintén egy Jessica Chastain főszereplésével készült film - ráadásul Oscar-jelölt is. A nyolcadik helyen a szintén Oscar-jelölt Argo, amely kapott 470 termet, így újra be is tört az élbolyba, aztán Django aprítja a népet elég jól, és a Bullet to the Headnek sikerült megcsípnie második hétvégéjén a lista utolsó helyét, bár még így is gyalázatosan áll.

A Top Gun 3D-s változata épphogy, de lecsúszott a tíz legjobbat tömörítő listáról, amelyet 300 teremben vetítettek, ahol $1,9M dollár értékben váltottak rá jegyet. A Lore is látható volt 6 vásznon, $31,000 dollár folyt be, a Lost in Thailand című idegen nyelvű film 29 teremben csupán $29,100 dollárt hozott, és Charlie Sheen új filmje, az A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III is ezen a hétvégén került az amerikai közönség elé, méghozzá 2 teremben, ahol $12,000 dollár lett a vége.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .