Hétvégi USA bevételi adatok – 2012.05.27.

  1. $55M - $55M – Men in Black 3 (Men in Black - Sötét zsaruk 3)
  2. $37M - $1,3Mrd – The Avengers (Bosszúállók)
  3. $10,8M - $277M – Battleship (Csatahajó)
  4. $9,6M - $71,8M – The Dictator (A diktátor)
  5. $8M - $8M – Chernobyl Diaries (Ideglelés Csernobilban)
  6. $7,5M - $144,3M – Dark Shadows (Éjsötét árnyék)
  7. $7,2M - $23,5M – What to Expect When You're Expecting (Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap)
  8. $6,4M - $95,4M - The Best Exotic Marigold Hotel (Keleti nyugalom - Marigold Hotel)
  9. $2,8M - $639,3M – The Hunger Games (Az éhezők viadala)
  10. $1,4M - $89,4M – Think Like a Man

Frissítve 19:30 Elvileg $215 millióból készült a MiB3, ami nem rossz, de várjuk meg, hogyan teljesít nemzetközileg is pluszba.

Nagy volt a várakozás, hogy vajon mennyit hoz a hétvégén világszerte bemutatott Men In Black - Sötét zsaruk 3 (Men in Black 3), melynek számai egyelőre karcsúnak tűnnek, ha igaz a pletykált $300 millió fölötti összeg (marketinggel együtt). Egyelőre a nemzetközi számadatok még nem érkeztek meg, szóval arra várnunk kell. A Bosszúállók mindössze 33%-ot esett, ez még mindig nagyon szép szám. A Csatahajó tovább folytatja bukóhadjáratát, melynek eredményét a héten olvashattátok. A diktátor is veszített érdeklődői közül, de összességében nem rossz ez a teljesítmény egy SBC filmtől, meg hát nemzetközileg már behozta, amibe került. Ötödik helyre nyitott az Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries), amely végül hozzánk is eljut pár hét múlva, viszont ez a szám lehetne jóval több is, habár ha mikroköltségvetésből dolgoztak, akkor nincs baj. Egyelőre nem nyilvános, mennyit költöttek rá. Az Éjsötét árnyék számai sem a legjobbak, és még mindig kell egy kevés a $150 millióhoz, hogy nullás legyen. Utána jön a terheses vígjáték, ami szintén nem egy sikerfilm, és még mindig nem merték elárulni, mennyit locsoltak a projektbe. Nyolcadik a megint jól járó hoteles film, melynek teremszámához hozzácsaptak 879-et, így majdnem megduplázta múlt heti számait. Gratula neki. Az éhezők viadalának aztán semmi szégyenkeznivalója sincs, na nem mintha a Think Like A Mannek lenne…

Az amcsiknál még csak most került mozikba az Életrevalók (The Intouchables), melyet már jó néhány országban bemutattak, és nagy sikerfilm. 4 teremben $101,100 dollár értékben adtak el rá jegyet, ami nem gyengén jó szám - nemzetközileg pedig már túl van a $343 millión!! Végül pedig az OC87 című dokumentumfilm egy teremben szegényes $6,000 dollárt könyvelhet el.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .