Hétvégi USA bevételi adatok – 2011.10.30.

  1. $34M - $51M – Puss in Boots (Csizmás, a kandúr)
  2. $18,5M - $135,5M – Paranormal Activity 3 (Parajelenségek 3)
  3. $12M - $26,5M – In Time (Lopott idő)
  4. $5,4M - $46,6M – Footloose (2011)
  5. $5M - $5M – The Rum Diary (Rumnapló)
  6. $4,7M - $181,9M – Real Steel (Vasököl)
  7. $3,5M - $63M – The Three Musketeers (A három testőr)
  8. $2,7M - $33,5M – The Ides of March
  9. $2,4M - $68,9M – Moneyball (Pénzcsináló)
  10. $1,8M - $27,6M – Courageous

Még mindig nem működik a Mojo, úgyhogy más forrásból érkeznek a hétvégi bevételi adatok. Nyitott a Csizmás, a kandúr (Puss in Boots) első független kalandja, amire egész sok nép váltott jegyet, szóval valószínűleg folytatódik ez a franchise is, és ami talán a legmeglepőbb, hogy a kritikusok is komálják. A Parajelenségek 3. 65%-ot zuhant, de volt neki miből, és világszinten gyönyörű számoknál jár a második hetében. Csak a harmadik helyre volt elég a Justin Timberlake és Amanda Seyfried nevével fémjelzett Lopott idő (In Time) teljesítménye, bár ebbe szerintem belevehetjük a Cillian Murphy-fanokat is. Hivatalos büdzséadat itt sincs, de ennek tuti a többszörösébe került. A Footloose $5,4 millióra volt képes, és az összbevételei sem értik el az $58 milliós gyártási büdzsét. A Rumnaplót (The Rum Diary) is bemutatták a szerencsés tengerentúliaknak, bár én már annak is örülök, hogy egyáltalán mozikba kerül idehaza. Csak 2272 vásznat kapott, ahol $5 millió dollár sikerült össze, ami azért nem rossz, mert kevesebb a teremszám, és viszonylag rétegfilmről van szó. Hatodik a Vasököl, ezt követi a még mindig nem híres számokkal rendelkező A három testőr, és végül a The Ides of March, a Pénzcsináló és a Courageous zárja a Top 10-et.

A kisebb premierek ezúttal kimaradnak, mert nem korrekt a forrásoldal, ahonnan dolgoztam, és szerintem a világbevételi számok is hagynak némi kivetnivalót maguk után. Jövő hétre remélem, hogy visszaáll a régi rend, és jövök pontosabb számokkal.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .