Hétvégi USA bevételi adatok – 2011.09.18.

  1. $29,3M - $369,9M – The Lion King 3D (Az oroszlánkirály 3D)
  2. $14,5M - $48,5M – Contagion (Fertőzés)
  3. $11M - $11M – Drive (Drive - Gázt!)
  4. $6,4M - $153M – The Help (A segítség)
  5. $5M - $5M – Straw Dogs (Szalmakutyák)
  6. $4,5M - $4,5M – I Don't Know How She Does It (Csak tudnám, hogy csinálja)
  7. $3M - $28,5M – The Debt (Az adósság)
  8. $2,8M - $9,9M – Warrior
  9. $2,6M - $391,3M – Rise of the Planet of the Apes (A majmok bolygója – Lázadás)
  10. $2,3M - $47M – Colombiana

No, ez nem is volt meg fejben, hogy hétvégén debütált az USA-ban Az oroszlánkirály 3D (The Lion King 3D), amely nem kis számokat hozott. Nagy klasszikus, kétségtelen. A Fertőzés jól tartja magát a második hetében, a 35%-os zuhanás szinte semmi, és a harmadik helyen nyitott a hétvége másik újdonsága, a Drive – Gázt! (Drive), amit mi is megkaptunk világpremierként. $11 millióval nyitott, viszont ha jól tévedek, ebben még nincsenek benne a világ többi tájáról érkező bevételek. Egyelőre a gyártási költséget nem említik, majd a jövő héten. A segítség még mindig ott van a szeren, bár meg bírom érteni, hiszen nem sok helyen hallani róla rosszat. A Szalmakutyák (Straw Dogs) is a hétvégén debütál, és az $5 milliója csúfos bukta, természetesen nincs költség a gyártási adatokról. A Csak tudnám, hogy csinálja (I Don't Know How She Does It) sem váltja meg a világot, de hogy a hozzá fűzött reményeket sem, az is tuti. Sarah Jessica Parker neve már nem elég, hogy moziba csábítsa a népet. Az adósság beelőzte a Warriort, ami nem áll a legfényesebben, viszont legalább kritikailag elismerik a filmet. Az előbbiről pedig sajnos lecsúsztam, már olvashattátok, miért. A majmok bolygóját nem kell félteni, és a Colombiana is visszatermelte már az előállítási költségeit.

A My Afternoons with Margueritte két teremben került leadásra, $20,900 dollár született belőle, A nyugtalanság kora (Restless), Gus Van Sant filmje is ezen a hétvégén kerül moziba, ami szintén csekkolható a Cinefesten. $17,300-zal gazdagította a Sony Classics-ot, amit 5 teremben termelt, és végül a Connected 3 teremben nyitott, $17,100 dollár született belőle.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .