Hétvégi USA bevételi adatok – 2011.03.13.

  1. $36M - $36M – Battle: Los Angeles (A Föld inváziója - Csata: Los Angeles)
  2. $23M - $85,4M – Rango
  3. $14,1M - $14,1M – Red Riding Hood (A lány és a farkas)
  4. $11,5M - $48,8M – The Adjustment Bureau (Sorsügynökség)
  5. $6,8M - $6,8M – Mars Needs Moms (Anyát a Marsra)
  6. $5,1M - $37,2M – Hall Pass (Elhajlási engedély)
  7. $5,1M - $17M – Beastly (A szép szörnyeteg)
  8. $4M - $129,1M – Just Go With It (Kellékfeleség)
  9. $3,6M - $315,8M – The King's Speech (A király beszéde)
  10. $3,6M - $133M – Gnomeo and Juliet (Gnómeó és Júlia)

Nekünk még csütörtökig várnunk kell A Föld inváziója - Csata: Los Angelesre (Battle: Los Angeles), de az amcsiknál egész jól nyitott, és a $70 milliós büdzséhez képest bizony nem rossz ez a $36 milla, jövő héten pedig kiderül, mire elég maga a film. Rango még nem engedte át a dobogó második fokát, és szépen halad az előállítási költsége felé. A harmadik helyre volt elég A lány és a farkas (Red Riding Hood) teljesítménye, amire baromi kíváncsi vagyok, de a hazai premier még odébb. Piroska modernizálása $42 millióból jött össze, ami lazán visszajön. A Sorsügynökség háza táján nem biztos, hogy elégedettek, főleg, hogy még mindig nincs biztos adat, hogy mennyiből rakták össze Matt Damon legújabb filmjét. Ötödik helyen piszok nagyot bukott a Disney animációs filmje, az Anyát a Marsra (Mars Needs Moms), amire kegyetlen sok zsetont pazaroltak el, szám szerint $150 milliót, de hogy az én pénztárcámból erre nem fog kimenni egy forint se, az hót ziher! Előrébb tört egy helyet az Elhajlási engedély, ami épp most null szaladós, a hetedik hely A szép szörnyetegé pár tízezerrel lemaradva, nyolcadik a Kellékfeleségé, és A király beszéde zárja a sort Gnómeó és Júliával.

A Jane Eyre (2011) 4 vásznon hozott $182,000-ret, ami igazán szép szám ennyi teremben, a Kill the Irishman 5 teremben $155,000-ret, ami ugyancsak jónak mondható. Ugyancsak 5 vásznon indult útnak a Certified Copy, nekik $84,000 jutott, és a 3 Backyards zárja a posztot a maga egy termével, ahol $11,000 dollár született.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Soma80

    Én azért ezt a 70milliós büdzsét keveslem, én min 100millió fölé saccoltam volna, de mondjuk az is lazán meg lesz. A Piroska feldolgozást a producerei is a studió is egy 20m+ nyitó hétvégével várta, szóval azért picit csalódottak, de persze nem annyira, mint a Disney. Nem is értem, h gondolták komolyan ezt az animációs filmet. Olvastam, h már a tesztvetítések és az előrejelzések is a bukta irányába mutattak, de ekkorát senki nem várt.

  2. Battle: LA esetében piszok kíváncsi leszek, hogy mit tudtak alkotni ennyi pénzből… Piroskával szerintem nincs baj ilyen felhozatal mellett, meg lehetnek csalódottak, de akár $100 millióig is elmehet az összbevétele, mert még sok országban be sem mutatták.

    Disney: fogalmam sincs mit gondoltak 2011-ben ilyen jellegű animációs filmmel. Nekem ha lenne gyerekem se vittem volna el ilyen ocsmány karaktereket felvonultató mesére… lehet nem vagyok/voltam egyedül :D de a poén, h a rottenje 40%, ami nem annyira veszélyes…

  3. Soma80

    Battle filmet még én sem láttam, de marketing ktg-ek nélkül is többe kerülhetett, mint 70m. Az tuti…
    Piroska filmnél csak a stúdió elvárásait írtam le. Eltekintve azoktól maga a film pügyileg simán hozza, amit kell, de azért sok negatív kritikát olvastam eddig…
    Disney tényleg nagyot bukik ezzel, bár nem tudom, h ktg-ek hogy oszlanak meg a Disney és az Imagemovers között…

  4. Ebben miért vagy ilyen biztos? Meg miért mondanák a $70 millát, ha több lenne? Akkor inkább nem szokták nyilvánosságra hozni.

    Piroska majd kiderül, úgyse Oscar-díjra készült, de ha mondjuk 6-7et tud, akkor már elégedettek lehetünk sztem.

    Na őket én se vágom, bár tök hidegen hagy :)

  5. Anonymous

    Nem hiszem, hogy az Anyát a Marsra annyira rossz lenne, kétlem, de egyet értünk, hogy ilyen rossz karaktereket sosem láttunk :)
    A Battle LA-hoz meg az a 70 milla biztos elég volt, ha Az Őrzők Legendáját meg 80ból rakták össze és az egész egy látványorgia. Visszahozta az árát és a Battle is vissza fogja. Viszont, hogy a -Mars 150 millióból készült, szinte már szégyen!