Hétvégi USA bevételi adatok – 2010.08.01.

  1. $27,5M - $363,4M – Inception (Eredet)
  2. $23,3M - $23,3M – Dinner for Schmucks (Gyógyegér vacsorára)
  3. $19,3M - $103,6M – Salt (Salt ügynök)
  4. $15,5M - $219,6M – Despicable Me (Gru)
  5. $12,5M - $12,7M - Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja)
  6. $12,1M - $12,1M – Charlie St. Cloud (Charlie St. Cloud halála és élete)
  7. $5M – $826,1M – Toy Story 3
  8. $4,5M - $163,3M – Grown Ups (Nagyfiúk)
  9. $4,3M - $92,7M - The Sorcerer's Apprentice (A varázslótanonc)
  10. $3,9M - $614,6M – The Twilight Saga: Eclipse (Alkonyat – Napfogyatkozás)

Nyitott odakint a Gyógyegér vacsorára (Dinner for Schmucks), ami egyelőre úgy néz ki, nálunk elkerüli a mozikat. A vígjáték $69 millióba fájt, és az egyharmadát volt képes visszatermelni első hétvégéjén, ami kategóriájához képest egész jó, és még sok helyen be sem mutatták. Salt ügynök természetesen kevesebbet teljesített, és szinte már megvan az előállítási költsége. Újdonság volt még odakint a Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore), amire én speciel egyáltalán nem vagyok kíváncsi, elég volt nekem múltnyáron a Rágcsávók. A családi vígjátékra ráköltöttek kemény 85 millió amerikai dollárt, nem semmi. Zac Efron drámája, a Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud) is a hétvégén mutatkozott be, és ilyen ellenfelek mellett egy szava nem lehet, ráadásul $44 millióból gazdálkodták ki. A varázslótanonc a héten se dolgozott valami fényesen, még mindig irtó nagy bukta.

Limitált teremszámban mutatták be a Get Low-ot, mely 4 teremben $90,900-at hozott és $7 millióból készítették. Szintén nagyon kevés, mindössze 2 vásznon lehetett látni a Mélanie Laurent The Concert című filmjét, ami $20,100-al gazdagította a Weinstein Company-t. A Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel című dokumentumfilm 1 vásznon hozott 10,000 dollárt. És végül a The Dry Land zárja a sort 5 teremmel és $7,700 dolláros bevétellel.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Soma80

    Kutyák és macskák szerencsére óriási buktának néz ki. Én nem is értem, hogy a studió hogy adhatott erre a ‘filmre’ 85millió dollárt?

    Zac Efron filmjétől mindenki többet várt nyitásként szerintem. 13milliós bevétel a 44milliós budgethet képest, hát nem vmi jó! Sokan 15millió felett várták bőven.

    Jah, és amiről te nem írtál, hadd említsem meg kedvencem Selena Gomez filmjét, mely a mostani hétvégén szerzett újabb 3millióval átlépte a film budgejet, és Európában csak októberben mutatják be majd a Ramona és Beezust.

  2. Soma80

    Egyébként tényleg mindig mindenről írsz, és azt is tudom, h azért nem írtál a filmről most, mert csak a 11.helyen zárta előrejelzésekben a hetet…

    Amúgy Efron előző filmje elég szépen hozott és sokan annak a bevételéből indultak ki, meg ugye még Miley hihetetlenül gyenge Last Song filmje is 20millió körül nyitott, sajnos…

  3. Akkor jó :)

    Efron filmjei egyelőre nem hatnak meg, bár majd DVD-n valószínű bepróbálom, de minden idő függvénye.