Hercules trailer, főszerepben Dwayne Johnson

Még friss-ropogós a Hercules első trailere, ami bizony legalább annyira odacsap, mint a címszereplőt játszó Dwayne Johnson a film első poszterén. Brett Ratner (X-Men: Az ellenállás vége) abból a forgatókönyvből rendezte a filmet, amelyet Ryan Condal és Evan Spiliotopoulos írtak Steve Moore és Admira Wijaya képregénye nyomán.

Miután kiállta a legendás tizenkét próbát, Herkulesre, a görög félistenre újabb nagy feladat vár, amikor Trákia királya és lánya az ő segítségét kéri egy zsarnok hadúr legyőzésében.

Végül pedig mielőtt kitérnék a további szereplőkre, van egy exkluzív hírem is, amit a magyarországi forgalmazó az imént meg is erősített: hazai premierdátum július 24., avagy az amcsik előtt egy nappal kapjuk. Örülünk?!

Ian McShane, John Hurt, Joseph Fiennes, Rufus Sewell, Irina Shayk, Robert Maillet, Joe Anderson, Ingrid Bolsø Berdal, Ian Whyte, Rebecca Ferguson és Peter Mullan.

Trailer:

Hercules_Dwayne_Johnson_01

Hercules_Dwayne_Johnson_02

Hercules_Dwayne_Johnson_03

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. GoDach

    Megnéztem a trailert de nem találtam Kevin Sorbo-t sehol sem. Na vicc nélkül.
    Nem tudom. Nekem valahogy nem herkules. Viszont, kezdi felkelteni az érdeklődésem.

    • Szerintem überfasza a zeneválasztás, nagyon jó a trailer dinamikája, és már vagy 5x újranéztem… nálam ez tudod milyen ritka? :) Van, hogy trailert se nézek… persze kivétel mindig akad. :) X-Men is adta tegnap!

      • GoDach

        Megmondom őszintén, trailert jobb szeretek a kezdetekben nézni. Az elsőben szerencsére általában nem sok mindent mutatnak. Ha megtetszik 2 lehetőség van. Vagy 100x újranézem és egyszerűen nem tudom megállni hogy ne nézzek újakat (Amazing Spider2) vagy csak annyira tetszik, hogy nem is akarok látni többet belőle, nehogy valamit bespoilerezzen nekem.
        Minden mást csak ezért nézek meg, mint jelen esetben ennek is a 2. trailerét hogy eldöntsem, mutat e majd valamit amitől várósabb lesz. Viszont a Wanted óta nem néztem trailert annyiszor meg, mint az amazing spiderman-ét. Most is feláll a szór a hátamon ha végignézem. És pedig sosem voltam spidei rajongó.
        “előbb vagy utóbb akad egy olyan ellenfél, akit nem tudok legyőzni”

  2. Greg

    ez nekem bejövős trailer volt tetszett, a zenében igazad van nagyon el lett találva.

  3. krobe

    Na végre egy jó kaland-fantasy film.A képi világa is egész realisztikus.Dwayne pedig egyre jobb.

  4. Nem tudok mást mondani, minthogy elég nagy várományossá lépett elő! És azóta megint nyomtam playt a trailerre… Még talán mitológiailag is rendben lesz.