Hazai címes, premierdátumos beszámoló

Mivel a napokban viszonylag sok hazai cím és premierdátum derült ki, így megérdemel egy külön posztot. Természetesen az oldalsávról elérhető Mozipremierek 2011 és 2012 posztokban már beíródtak ezek. Nézzük őket szépen sorban.

A Delfines kaland (Dolphin Tale) vándorolt október 13-ára, A névtelen (Anonymous) ugye kint is el lett halasztva, elméletileg nem sokat fog csúszni. Október 27-én érkezik az In Time, mely korábban Now, és még korábban I’m.mortal címen futott. Valamint a tervek szerint november 10-én köszönt be hozzánk a Moneyball. Mindegyik filmről található elegendő információ, viszont ha a kereső nem dolgozna rendesen, akkor a 2011-es posztban lévő link behozza az összes cikket róla.

Nagyobb jövőre érkező filmnek mondhatja magát a John Carter és a Hugo, bár utóbbi még idén bemutatásra kerül az amcsiknál, ám nálunk a jelenlegi tervek szerint várhatóan csak jövő februárban, az Oscar-szezonban. A John Carter pedig ugye világpremier, azaz március 8. de ezt írtam a tegnapi szinkronos bemutatónál is.

Függőben van az Attack the Block című akció-sci-fi, amit a tervek szerint szeptember 29-től csekkolhatunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .