Három trilógia lesz a Halálos iram-sorozatból

Három trilógia lesz a Halálos iram-sorozatból

Összeállt az alkotók fejében a Halálos iram-sorozat szerkezete. A hamarosan látható Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6, hazai bemutató: 2013. május 23.) elvarrja a negyedik-ötödik epizód szálait, és új utat nyit a hetedik opusznak, amely a következő trilógia nyitánya lesz. Tehát ha jól utánaszámolunk, a tervek között szerepel már a nyolcadik és a kilencedik darab is, bár ezek még éppen csak körvonalazódnak. Mivel az ötödik rész akció-kalandfilmes jellege bevált - vagyis az autós száguldozás már nem cél volt, hanem eszköz a hősök számára, hogy megvalósítsák terveiket -, a hatodik rész teljes egészében akció-thriller lesz, ahol a cselekmény több kontinensen játszódik, a folyamatos golyózáport pedig különféle országok rendőrségei, katonaságai és szabadcsapatai szavatolják.

Az eddig több mint 1,6 milliárd dollárt termelő, Vin Diesel és Paul Walker nevével fémjelzett sorozat alkotói arra számítanak, hogy amennyiben sikert arat a harmadik trilógia is, létrejön a filmtörténet egyik legjövedelmezőbb franchise-a.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Anonymous

    Na ettől tartottam! A 6. résszel lekellet volna zárni az egészet, ez így már túl sok lesz basszus! Diesel-ék ebből a franchise-ból fognak nyugdíjba menni vagy mi?
    “Itt nyugszik Vin Diesel kinek halála a Halálos Iram 1000. részének forgatásán következett be miután a tuning tolókocsijával driftelni próbált, de defektet kapott és kirepült a székéből.”.
    :P

  2. Anonymous

    A leghosszabb az a 007 azt érje be :P

  3. Hát, ide is azt tudom írni, amit már valamelyik közösségi oldalon válaszoltam, hogy az öt sikerére felbuzdulva vérszemet kaptak, és most tolják a szekeret. Nem bánom én, ha lesz benne kraft, de először a hatodik rész süljön el jól, mert afelől is kétségeim vannak egyelőre.