Hailee Steinfeldet bérgyilkos képzőbe küldik szülei

Hailee Steinfeldet bérgyilkos képzőbe küldik szülei

Hailee Steinfeld (A félszemű) szerepet kapott egy indie vígjátékban, amely a Barely Lethal címet viseli és az RKO Pictures égisze alatt készül - írja a Deadline.

A történet egy Megan (Hailee Steinfeld) nevű lányról szól, akit bentlakásos iskolába küldenek, ahol fiatal bérgyilkosokat képeznek ki. Ám amikor elköltözik egy másik városba, és beiratkozik egy hagyományos középiskolába, ráébred, hogy a tinédzserekre nehezedő mindennapi nyomás ugyanolyan nehéz, mint az előző 'intézményben'.

Kyle Newman (Fanboys - Rajongók háborúja) fog rendezni a filmet John D' Arco forgatókönyvéből. Brett Ratner producerként lesz jelen a Rat Entertainment nevű produkciós cégével maga mögött, de John Cheng és a Hopscotch Pictures-ös Sukee Chew is ugyanilyen pozíciót fog betölteni a film életében.

Egyelőre a forgatás részletei nem kerültek napvilágra. Hailee Steinfeld kisasszony a jövőben sem unatkozik, ugyanis láthatjuk majd őt szerepelni a Romeo and Julietben, a Can a Song Save Your Life?-ban és az Ender's Game-ben is többek közt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .