Gus Van Sant és a Death Note anime adaptáció

A The Tracking Board értesülései szerint Gus Van Sant elvállalta a Death Note rendezését, amelynek alapjait a jól ismert japán manga adja, azonban a projekt már jó néhány éve porosodik a Warnernél.

Gus Van Sant és a Death Noe anime adaptáció

Legutóbb, 2011 januárjában Shane Black szerződött a rendezői székbe, aki Anthony Bagarozzi és Charles Mondry forgatókönyvéből dirigálhatott volna, de egészen mostanáig azóta is csend volt a projekt körül. A forrásoldal szerint a forgatókönyv legutóbbi változatát Shane Black, Anthony Bagarozzi és Charles Mondry hozták össze, csakhogy Black inkább a Vasember 3 mellett döntött, minthogy elkészítse ezt az adaptációt a rajongóknak.

A Death Note mangákat Tsugumi Ohba írta, Takeshi Obata pedig a rajzokról gondoskodott, amelynek történetében egy fiatal diákot követhetünk nyomon, aki rátalál egy különös jegyzetfüzetre, a Halállistára. Aztán pedig felfedezi, hogy bárki, akinek nevét egyszerűen csak beleírja a füzetbe, meghal. Csakhogy egy FBI ügynök is a nyakára jár, amikor rábukkan a holttestekre…

Dan Lin, Doug Davidson, Roy Lee és Brian Witten producerként szerződtek, viszont a forgatás részleteit nem ismerjük, mindenesetre érdekesen hangzik, hogy pont egy olyan rendezőt győztek meg a fő székbe, mint Gus Van Sant. A szakember korábban olyan filmeket szállított, mint az Ígéret földje, a Milk, vagy a Good Will Hunting, de a Paranoid Park című indie thrillert is neki köszönhetjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .