Guillermo del Toro a Dark Universe-ről és a Crimson Peakről nyilatkozott

Guillermo del Toro napjaink egyik legjobb rendezője, így nem csoda, hogy elfoglaltsága akad bőven. Most azonban, a Római Film Fesztiválon beszélt a Justice League Darkról, vagyis a Dark Universe-ről.

"Már dolgozunk a forgatókönyvön, és reményeim szerint nyélbe ütjük a projektet, de konkrét előrelépés még nem történt. Még mindig a Warner Bros. égisze alatt készül, akiknek a teljes DC univerzumra vonatkozó terveik is vannak. Az összes szuperhőssel, az összes mitológiával és ennek a része lesz a Justice League Dark is. Terveink szerint tévében, mozivásznon és egyéb helyeken is feltűnnek ezek a hősök."

Márciusban már olvashattatok erről a projektről, aminek elérésben hívjátok segítségül a tovább mögött elérhető címkéket.

Del Toro beszélt továbbá a Crimson Peak című kísértetházas thrillerjéről is:

"Ez a szellemtörténet a század évfordulóján játszódik Amerikában és Angliában, főszereplőit pedig Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska és Charlie Hunnam alakítják. Lényegében egy klasszikus szellemtörténetről van szó, de azért akad itt egy-két furcsaság, és a szellemek meglehetősen egyediek lesznek. Remélem, hogy a nézők meglepődnek majd a kinézetükön."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .