Good Boys előzetes és poszter

Minden csupa piros. Még a Good Boys című vígjáték korhatár besorolása is, na de mire készülnek ezek az őrült kölykök? Alább az előzetes és poszter is szemügyre vehető.

A 12 éves Max (Jacob Tremblay) pánikba esik, miután meghívják egy elsőcsókos bulira, mivel nem tudja, hogy kell csókolózni. Két barátjával, Thorral (Brady Noon) és Lucasszal (Keith L. Williams) együtt elhatározza, hogy megpróbál ellesni pár dolgot egy kamasz pártól, akiket apja drónjával szeretnének megfigyelniy amelyhez Maxnek tilos nyúlnia. A dolog végül nagyon rosszul sül el, ugyanis a drón tönkremegy, Maxnek pedig még azelőtt szereznie kell egy másikat, hogy az apja hazaérne. A fiúk ezért ellógnak a sulibólés hatalmas kalandba keverednek, melynek során véletlenül drogot lopnak, egyetemistákkal paintballoznak, és menekülniük kell a rendőrök, valamint két rémisztő tinilány elől (Molly Gordon és Midori Francis).

A Good Boys premierjére a South by Southwest Film Fesztiválon kerül sor március 11-én, a nagyközönség viszont csak augusztus 16-tól láthatja Gene Stupnitsky rendező-társíró legújabbját. Főszerepben Jacob Tremblay, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Millie Davis, Chance Hurstfield, Enid-Raye Adams és Midori Francis.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .