Gerard Butler törölközőben kispályás szerelmes

Most ha gonosz akartam volna lenni, a tovább mögé száműzöm az alábbi képet Gerard Butlerről, amely a Kispályás szerelem (Playing for Keeps) című focis vígjátékból származik, de valamikor a hölgy olvasóknak is kedvezni kell, azaz alkalom pedig most érkezett el. Az amcsik december 6-án kapják a filmet, és most kapaszkodjatok meg: mi egy nappal hamarabb, szóval világpremier egy ilyen cucc, persze olyan filmeket, mint az Ölni kíméletesen (Killing Them Softly)… oké, befogtam, csak fáj.

ptf day 37 _18.NEF

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Jogosan mérgelődsz. :D
    Engem az zavar leginkább, hogy az ilyen Kertvárosi pöcsség meg a maflás meg stb. értékelhetetlen filmeket mutatják a mozikban meg reklámozzák orrba-szájba TV-ben, rádióban, neten, palkátokon, stb. Fogadjunk, ha már moziban nem lesz és, ha majd egyszer kiadják DVD-n BR-n nálunk (ami lehet egy év is szerintem…vagy még több) egy szaros surround-ot fog kapni.
    És akkor még csodálkoznak, hogy nőt az illegális letöltések száma…vajon miért? :S

  2. Na várj, olyan h BR nincs, ha rövidíted, akkor BD pls:) Ez az egyik, a másik pedig hogy általában minden nagyobb film jön max félévre a mozipremierhez képest DVD-n/BD-n. De vannak olyan független filmek, mint pl. a Drive, vagy a Fékezhetetlen, hogy nincs fix hazai forgalmazója, mert kint is egy nem annyira nagy stúdió forgalmazza, így necces eleve a moziba érkezése is, de még ha azt meg is szerzi mondjuk adott esetben a FHF, és mivel ők nem fogalmaznak DVD-t/BD-t, így lehet csúszás… várakozás kitudjameddig.

    Ami pedig a letöltést illeti, Az emlékmásnál valszeg az lesz, hogy hazánk ciberkalózai ráhegesztik a BD-ről leszedett 5.1-et a DVD-re, és majd mindenki úgy fogja nézni… amit meg is értek valahol. Eredetileg én is meg akartam venni a filmet, de 2.0-ás hanggal a kösznem kategória :D Viszont a haverom megveszi a BD-t valszeg, majd megnézem nála :)