Forog a Miss Sloane, főszerepben Jessica Chastain

A EuropaCorp bejelentette, hogy nekiugrottak a Miss Sloane című politikai thriller forgatásának Torontóban. A film főszereplője az Oscar-jelölt Jessica Chastain lesz.

NEW YORK, NY - JANUARY 05:  Actress Jessica Chastain attends the 2015 National Board of Review Gala at Cipriani 42nd Street on January 5, 2016 in New York City.  (Photo by Neilson Barnard/WireImage)

John Madden (Keleti nyugalom - Marigold Hotel) foglal helyet a Miss Sloane rendezői székében, amelynek története a kegyetlen, ámde rendkívül sikeres politikai stratégáról, Elizabeth Sloane-ról (Jessica Chastain) szól, aki belekeveredik a washingtoni fegyvervita egymással szemben álló érdekképviselőinek vitájába.

További szerepekben Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg, Alsion Pill, Jake Lacy, Sam Waterson és John Lithgow. A tervek szerint 2017-ben kerül mozikba az Államokban, és talán minket sem hagynak majd ki a buliból.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .