Forog a Halo-film?

A Machinima.com talált a hétvégén négy rejtély Halo fotót a neten, de nem ismert, hogy már a filmet forgatják, avagy csak felkonferálják egy websorozattal a videójátékot.

Halo 01

Halo 02Halo 03Halo 04

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Anonymous

    Kisfiam, te a nagy arc, aki egy mozihírekkel foglalkozó oldal szerkesztője vagy simán elhiszed, hogy forog a Halo film, ráadásul ilyen cuccal? Nevetséges vagy, ráadásul még csak gondolkodni se tudsz. Röhej. Benyelted, de nagyon. És április 1 is régen eltelt, szóval nincs mire fognod, hogy balfasz vagy.

  2. te névtelen balfasz, hová van írva szerinted, hogy forog a film??? ha tudnál olvasni, meg az értelmi szinted nem a nullát súrolná lehet még normális ember is lenne belőled… de mindez csak feltételezés :)

  3. Anonymous

    Olvasd el az adott címet:D Azt feltételezi, hogy forog a film, beetetés, közben szó sincs arról, hogy forog. Átverés. Te is inkább olvasnál normálisabb oldalt:) Ennyit erről a blogról, megyek röhögni.

  4. ennyire nem tűnik fel a kérdőjel neked??? kölcsönadjam a szemügém? :D

    Senki nem mondta, hogy olvasd… nem fogsz hiányozni, szia :)

  5. Névtelen ONE:

    Ha egész véletlenül ugyanaz az illető lennél, mint aki a HP7/2 trailernél is kommentelt, de egy nevet nem vagy képes beírni, akkor oké, helyben vagyunk. Szóval, ott a címben a kérdőjel, mivel egy bazi nagy pletyka szagú poszt az egész, de ne haragudj, hogy meg mertem mutatni, hogy léteznek ilyen képek is. Én, a szerinted nagyarcú filmhírekkel foglalkozó.

    Névtelen THREE:
    Szóval, akkor még egyszer nyomatékosítom. A cím azért ez lett, mert erre ugrik a nép, de az értelmesebbek alább is elolvassák azt a 2 sorocskát. Plusz milyen cuccokról beszélsz az első kommentedben? Láttad a Pókember forgatási fotókat, és szerinted abban a pizsamában fog ugrálni jövőre Peter Parker? :DDD