Forest Whitaker, Angela Bassett és Jennifer Hudson közös musicalben

Forest Whitaker, Angela Bassett és Jennifer Hudson közös musicalben

Forest Whitaker, Angela Bassett és Jennifer Hudson elvállalták a Black Nativity musical adaptáció főszerepeit, melyből Kasi Lemmons rendez filmet.

Langston Hughes librettója szolgáltatja az alapokat, amelyet 1961-ben alakítottak át Broadway musicallé. A történet egy Baltimore-i tizenéves fiút követ nyomon, akit Harlembe küldenek karácsonyozni a nagyszüleihez, akikkel még soha nem találkozott. Forest Whitaker és Angela Bassett a fiú nagyszüleit, Jennifer Hudson pedig egyedülálló anyját formálja meg, aki összeveszett tiszteletes apjával. Whitaker több szerepben is jelen lesz a betlehemes jelenet során.

Kasi Lemmons saját kezűleg adaptált forgatókönyvéből rendezi a filmet, melyet William Horberg, Celine Rattray, Galt Niederhoffer és Daniel Taplin Lundberg producálnak.

A projekt egyelőre csak tervezőasztalon létezik, de ha minden jól alakul, jövő januártól márciusig fog tartani a forgatás, amelynek New York City ad otthont.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .