Folytatás vagy reboot lesz a Csupasz pisztoly remake?

Folytatás vagy reboot lesz a Csupasz pisztoly remake

Múlt hónapban olvashattuk a Paramount Pictures bejelentésében, hogy Ed Helms főszereplésével indítják újra a Csupasz pisztoly (The Naked Gun) franchise-t.

A CraveOnline felkereste Ben Garant társírót, aki Thomas Lennonnal közösen körmöli a forgatókönyvet, és megtudhattuk tőle, hogy a projekt igazándiból nem is annyira remake lesz, hanem inkább folytatás.

"Jelenleg IV. rész: Egy új remény címen emlegetjük, ami persze még változni fog, de most ez a munkacíme. Ed Helms lesz Frank Drebin, de nincs összefüggésben az eredeti karakterrel, csak így hívják."

Tudtátok, hogy az ABC rövidéletű sorozata, a Nagyon különleges ügyosztály (Police Squad!) adta az alapokat, amiből elkészült A csupasz pisztoly trilógia. A sorozat főszereplőjét is Leslie Nielsen alakította, a készítői pedig Jim Abrahams, David Zucker és Jerry Zucker voltak.

"Szeretnénk ismét megteremteni Drebin világát, és azon leszünk, hogy minél több poént zsúfoljunk a filmbe, úgyhogy biztosan nagyon vicces lesz. Szerintem jól ráéreztünk a stílusra."

Egyelőre a premier napja még nem került szóba, de ami késik, nem múlik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .