Fincsin elszállt Only Lovers Left Alive képek, új teaser és poszter is

Nem tudom eldönteni, hogy az első, vagy a második kép üt jobban! Egy azonban biztos, Jim Jarmusch vámpíros drámája, az Only Lovers Left Alive nagy várományos, amellyel eléggé úgy tűnik, hogy szépen megvárakoztatnak. Korábban decemberi premierrel kecsegtettek idehaza, de ez elmaradt, sőt, az angolok is csak február 21-től kapják, akinek a teaserét is megtaláljátok a tovább mögötti képrengeteget követően.

Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 01

Mivel művészfilmről beszélünk, ami nem a megszokott módszereket alkalmazza, így biztosan lesznek jó páran, akik ki nem állhatják majd, de én már alig várom, hogy láthassam. Főszerepben Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska és Anton Yelchin.

Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 02Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 03Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 04Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 05Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 06Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 07Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 08Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 09Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 10Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 11Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 12Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 13Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 14Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 15Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 16Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 17Only Lovers Left Alive képgaléria fincsi elszállt vámpíros képekkel és új trailer 18

UK Teaser Trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .