Felicity Jones lett a Star Wars: Rogue One főszereplője

Felicity Jones neve már korábban is szóba került a jó ideje cím nélkül futó, Gareth Edwards rendezésében készülő Star Wars spin-off főszerepére, azonban most a Disney és a LucasFilm végre hivatalosan is megerősítették a címet, a főszereplőt és a rendezőt is.

Felicity Jones lett a Star Wars Rouge One főszereplője

Tehát igaz volt a februári hír, tényleg Felicity Jones fogja alakítani az első testvérfilm főszereplőjét, amelynek hivatalos címe a Rogue One lett, és ahogyan azt korábban tervezték a gyártó stúdió, 2016 decemberében láthatjuk.

Bog Iger jelentette be az imént elhangzottakat, aki szerint a szóban forgó projekt az első lesz azon különálló filmek sorában, melyekben részletesebben is bemutatják a Star Wars saga bizonyos karaktereit és eseményeit. A film rendezője Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) lesz, amelyet az Oscar-jelölt Chris Weitz (Hamupipőke) forgatókönyvéből hajthat végre.

Jelenleg a történet részleteit még nem ismerjük, erre még várnunk kell, de a korábbi pletykák szerint Han Solo vagy Boba Fett állhat a középpontban, de voltak olyan találgatások is, miszerint az X-szárnyúak pilótáit ismerhetjük meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .