Felhőatlasz DVD-n és BD-n

Pontos dátummal egyelőre nem tudok szolgálni, viszont minden mással igen, hogy mit érdemes tudni az itthon áprilisban megjelenő Felhőatlasz (Cloud Atlas) című zseniális filmről. A DVD mellett Blu-ray változatban is a boltok polcaira kerül, viszont extrákat egyik kiadvány sem fog tartalmazni…Felhőatlasz DVD-n és BD-nHogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.

A Mátrix alkotói, Lana Wachowski és Andy Wachowski, Tom Tykwerrel közösen készítették el ezt a nagyhatású és elgondolkodtató eposzt David Mitchell bestseller regényéből. A főszerepekben olyan szupersztárokat láthatunk, mint Tom Hanks és Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, valamint Susan Sarandon és Hugh Grant. Minden színész több szerepben jelenik meg, ahogy a történet előre halad az időben.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol (DD 5.1), angol DTS

Felirat: magyar

Játékidő: 164 perc

Képarány: 2.35:1 (16:9)

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh, lengyel (DTS-HD Master Audio 5.1)

Felirat: magyar, cseh és lengyel

Játékidő: 172 perc

Képarány: 2.35:1 (16:9)

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Anonymous

    Az ilyet én ki sem adnám vagy max. 1990 Ft-os áron, de jó indulattal! Semmi extra csak maga a film? A pofátlanság az lett volna, ha kapott volna egy 2.0-ás hangot, de mivel a mozikban szinkronosan volt evidens az 5.1.
    Maradok annál, hogy letöltöm bár én zseniálisnak nem nevezném, de kiemelkedik a többi mellöl.

  2. Hát, ez így max 2 rongyot ér, ahogy írod is. És elhiszem, h bukta, de mér fájna az extrákra is figyelmet fordítani, nem értem.

    Az 5.1 evidens témára pedig annyit, h Az emlékmás is szinkronnal került mozikba, a DVD-re mégis csak 2.0-ás magyar hangsáv jutott, ami mély szégyen 2012-ben…