Fekete Párduc, Fekete Özvegy és sokan mások

Még nem tudjuk, hogy a Marvel milyen filmeket hoz a negyedik hullámában, viszont szemmel láthatóan bővítik 'kis univerzumukat'. Múlt hónapban kiderült, hogy a Fekete Párduc (Black Panther) film fontosabb, mint a Vasember 4 (Iron Man 4). Most viszont a Fan Expo Canadán a Marvel legenda, Stan Lee megerősítette, hogy a stúdió dolgozik a Fekete Párduc filmen, és azt is elejtette, hogy Fekete Özvegy (Black Widow) mozija is készül.

Fekete Párduc, Fekete Özvegy és sokan mások

Nem sokkal később Robert Downey Jr., vagyis Vasember megformálója az USA Todaynek adott interjújában árulta el, hogy Scarlett Johanssonnak egy kis szünetre van szüksége, mielőtt belevág egy új filmbe, merthogy elsősorban elsőszülött gyermekével akar foglalkozni.

Majd pedig hozzátette, hogy a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) szereplői, Jeremy Renner (Sólyomszem) és Mark Ruffalo (Hulk) is megérdemelnének egy saját franchise-t, és Pepper (Gwyneth Paltrow) is rengeteget fejlődött a Vasember-filmek során.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .