Fekete Özvegy film és Bosszúállók 2 fejlemények

Kevin Feige, a Marvel illetékese több oldalnak is nyilatkozott az Amerika Kapitány - A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) promóciós körútján, és többek között elárult néhány dolgot a várva-várt Avengers: Age of Ultron című folytatásfilmről is.

Feige beszélt Scarlett Johansson terhességéről is, és hogy ez miként érinti a folytatást. Igazándiból sehogyan, hiszen Feige szájából hangzott el, hogy emiatt a forgatókönyv nem igényelt módosítást, ellenben a jeleneteit gyorsan rögzítik majd.

Fekete Özvegy film és Bosszúállók 2 fejlemények 02

A stúdió egyelőre nem erősítette meg a különálló Hulk film készülését, viszont mint azt Mark Ruffalótól megtudhattuk nemrégiben, ő nagyon benne lenne a buliban, és ötlete is van. Hulk viszonylag kis szerepet kapott a Bosszúállókban, de az Avengers: Age of Ultronban ez már közel sem így lesz. Sőt, Feige azt is megerősítette, amit pár napja hallottunk, hogy Sólyomszem (Jeremy Renner) is jobban kibontakozhat ebben a felvonásban.

Egyes spekulációk arra vezettek, hogy Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és Higanyszál (Aaron Taylor-Johnson) karaktereikkel az a cél, hogy felvezessék az Inhumans filmet, így a Marvel ezen a területen is terjeszkedhetne tovább. Ezt némileg cáfolta Feige, de látnak potenciált a franchise-ban, úgyhogy akár ködösíthetett is. Persze a helyzet nem egyszerű, ugyanis a két karakter jogai részben a 20th Century Foxnál vannak, hiszen az X-Men univerzumhoz tartoznak, amiből viták is voltak. Jelen helyzetben azon van a hangsúly, hogy a Marvel filmekben nem hívhatják őket "mutánsoknak".

Fekete Özvegy film és Bosszúállók 2 fejlemények 01

Feige tájékoztatott bennünket a régóta "készülőfélben" lévő Fekete Özvegy (Black Widow) filmről is, bár túl sokat nem mondott, mindössze annyit árult el, hogy még nagyon kezdeti stádiumban jár a projekt, viszont a karakterrel találkozhatunk az Amerika Kapitány 2-ben és a Bosszúállók 2-ben is.

A dél-koreai forgatásra március 20. és április 12. között kerül sor, a helyszínek között pedig szerepet a Gangnam körzet is, ahol megszületett a világhírre szert tevő Gangnam Style is. Forgatási helyszín lesz még Sangam, és Yongsan is, ahol egy katonai bázis is található. Persze ezeken kívül is még lesz jó néhány helyszín, ahol rögzítik a filmet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .