Februártól forog az Éjszaka a múzeumban 3

Februártól forog az Éjszaka a múzeumban 3[2]

Rég nem hallottunk az Éjszaka a múzeumban 3-ról (Night at the Museum 3), azonban a Production Weekly lerántotta a leplet a forgatás részleteiről, amelyet jövőre kezdenek vancouveri és londoni helyszíneken.

A stáb februárban lát munkához, és Ben Stiller biztosan visszatér a főszerepben, de az első két részt levezénylő Shawn Levyt sem kell majd nélkülöznünk.

Thomas Lennont, az első rész társíróját bízták meg, hogy vesse papírra a harmadik film forgatókönyvét, azonban a neve azóta sem került szóba, tehát nem világos, hogy végül kinek köszönhetően készül el a szkript.

Ugyan a forgatásra Londonban kerül sor, viszont arról nincs tudomása a forrásnak, hogy hol fog játszódni a történet. Számtalan ismert múzeum található Londonban, például a Londoni Természettudományi Múzeum is tökéletes helyszín lenne Larry Daley (Stiller) következő kalandjához.

A premier napját korábban 2014. december 25-ére tűzték ki, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra hallunk a filmről.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .