Február elején a robotok összecsapnak Pókemberrel

A Deadline írja hírében, hogy milyen filmes anyagokat várhatunk a február 2-án esedékes Super Bowl XLVIII közben. Két nagyobb film is képviselteti magát, egyik a Transformers: Age of Extinction, amelynek első képsorait láthatjuk, ez pedig egy tévéreklámot takar, bár ez már nem új infó.

A Sony is készül, méghozzá egy új tévéreklámmal A csodálatos pókember 2-höz (The Amazing Spider-Man 2). Azonban Pókember ma sem jött üres kézzel, ugyanis az alábbi promókép új anyagnak számít, na de nézzük csak bővebben!

Február elején a robotok összecsapnak Pókemberrel

Sokak szerint a Times Square a világ közepe. Tényleg különleges hely: még hivatalos szuperhőse is van. 2014-ben a csodálatos pókember lesz az.

A világ legnagyobb szabadtéri szilveszteri bulijára minden évben New York szívében, a Times Square-en kerül sor. A - számtalan mozifilmben is megörökített - táncos-jelmezes esemény egyik fő attrakciója 1907 óta minden évben az, hogy pont éjfélkor a tér egyes számot viselő épületének tetején, egy hatalmas rúdon pont 60 másodperc alatt 43 métert ereszkedik egy óriási gömb - és éppen akkor érkezik a helyére, amikor éjfélt üt az óra. A téren általában 1 millió ember gyűlik össze, ám a tévéközvetítéseket még ennél is sokkal többen kísérik figyelemmel. Az idén mindannyian tanúi lehetnek annak, hogy egy váratlan vendége is van a megabulinak: a gömb leereszkedésekor a hihetetlen Pókember is tiszteletét teszi.

Előtte a bulizók már beleleshetnek a tér legendás óriás kivetítőjén a jövőre a mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2 (hazai bemutató: 2014. május 1.) egy korábban még sehol be nem mutatott részletébe. Idén a Pókember New Yorkban szilveszterezik! Amíg viszont erre várunk, a tovább mögött nézhető a németek trailere, amely új jelenete

German Trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .