Az EX3 rendezője kapta A rajtaütés amcsi verzióját

A Variety értesülései szerint a The Expendables 3 rendezője, Patrick Hughes írt alá a Screen Gems égisze alatt készülő The Raid amerikai változatának fő székébe. A forgatókönyvet Brad Ingelsby (Out of the Furnace, Run All Night) jegyzi, azonban sem a forgatás részleteiről nem tájékoztattak, sem pedig arról, hogy hol fog játszódni a történet.

A rajtaütés amcsi verzióját az EX rendezője kapta

Igen, A rajtaütés című indonéz akció-thriller adja az alapokat, amelynek folytatását nemrégiben mutatták be a Sundance Film Fesztiválon. Egyelőre nem értem, hogy mi szükség van a feldolgozásra, és azt sem tudjuk, hogy Hughes milyen munkát végzett az EX3-on, szóval van itt kérdőjel bőven. Reméljük értelme is lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Én sem értem mi értelme, mert a The Raid egy teljesen korrekt akció film. De ha kicsit módositanak a történeten, esetleg hozzá irnak valamit, akkor szivesen megnézem. Ha az alapsztori a Raid-ből lesz az nem baj, csak ne legyen minden tök ugyanaz.