Eva Mendes visszatér a Halálos iramban 8-ban?

A Halálos iramban 7 áprilisi rekordnyitányt állított fel az Államokban, és rátett három lapáttal a hatodik rész $97,4 milliós nyitóhétvégéjére, de az ötödik rész is csak a háttérben kullog a maga kis $86,2 milliójával.

Eva Mendes visszatér a Halálos iramban 8-ban_prev

Szóval nem kérdés, hogy lesz Halálos iramban 8 (Fast & Furious 8), amit a Universal Pictures hivatalosan még nem jelentett be, viszont a helyszín többek közt New York Cityt is érinti, ahová most először látogatnak el a főszereplők a franchise történetében.

Nos, a legújabb hírek igazándiból pletyka alapokon nyugszanak, hiszen a Latino Reviewos El Mayimbe szállította, aki szerint vissza akarják hozni a Halálosabb iramban-ban (2 Fast 2 Furious) megismert Eva Mendest, aki egy Monica Feuntes nevű kormányügynököt alakított. Egyelőre még hivatalosan nem erősítették meg a visszatérését, viszont a történet lehetővé teszi, hogy viszontláthassuk.

Jelen pillanatban nem világos, hogy mely karaktereket láthatjuk ismét a Halálos iramban 8-ban, azonban Vin Dieselt minimum biztosra vehetjük.

Eva Mendes visszatér a Halálos iramban 8-ban

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .