Érkezik A szállító TV sorozat

Érkezik A szállító TV sorozat

A Deadline tájékoztatása szerint az egyik csatorna készen áll The Transporter (A szállító) TV sorozatra, amelynek alapjait Luc Besson trilógiája adja, amiben Jason Statham alakította a címszereplőt. Az EuropaCorp nem kívánta megnevezni a csatornát.

Továbbá kiderült a cikkből, hogy $48 millióra rúg majd a gyártási költség, és 12 részt fog számlálni az első évad, és jövő év elején nekilátnak a forgatásnak, hogy az első rész november elején adásba kerülhessen. A francia Lagardere Entertainment finanszírozza a sorozatot, akik megvásárolták A szállító jogait az EuropaCorptól.

Ezen kívül az EuropaCorp tervei között szerepel a Taken (Elrabolva) TV sorozat, ami csak azután valósul meg, hogy Liam Neesonnal elkészítették a második részt.

Besson jelenleg a Lockout-ot forgatja Lengyelországban, amivel végezni szeretne karácsonyra. A sci-fi-akcióban Guy Pearce és Maggie Grace játsszák a főszereplőket, és valamikor 2012 évelején kerülne mozikba a FilmDistrict forgalmazásában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .