Érkezik a Predators 2

Érkezik a Predators 2

Esélye nyílt beszélni az IGN-nek az író/rendező/producer Robert Rodriguezzel, aki a következőket mondta el egy esetleges Ragadozók 2-vel (Predators 2) kapcsolatban:

Úgy vélekedtünk, gyerünk, csináljunk még egyet! Van valami épkézláb ötleted a történetre?” Kérdezi a filmkészítő. „Az első részt egyfajta tesztnek szántuk, hogy kiderüljön, mit szólnak hozzá a nézők. Nem akartuk, hogy túl sok ötletünket süssük el benne, hogy maradjon valami a második részre is. Úgy is mondhatnám, hogy ez csak az előétel volt, és az igazán nagy dobás majd a folytatás lesz. Új történet, új helyszín és egy teljesen új világ jelenik majd meg benne, ami egyszerűen őrületes lesz

Az IGN szerint Rodriguez azt sem titkolta, hogy van ötlete a folytatásra:

A következő lépés más írókat találni, hogy többen írjanak vázlatokat az ötletem alapján, és ezek közül majd rábökök a legjobbra, ahogy az első résznél is tettem.”

Arra a kérdésre, hogy ő fogja-e rendezni a folytatást a következőket mondta:

Nem tudom, mondja nevetve. Azt hiszem, túl sok rajongó szeretné látni mihamarabb a Sin City 2-t, szóval mindenképpen az az elsődleges.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .