Emma Watson és Daniel Brühl kosztümös kolóniája

A Deadline szerint Emma Watson és Daniel Brühl aláírtak a Colonia főszerepeire, amelynek története szerint az 1973-as chilei katonai puccs idején járunk.

Emma Watson és Daniel Brühl kosztümös kolóniája

A történet középpontjában Daniel (Daniel Bürhl) áll, akit letartóztat Augusto Pinochet diktátor titkos rendőrsége. Emma Watson fogja alakítani szeretőjét, Lenát, aki kideríti, hogy Daniel egy elszigetelt dél-chilei területen van, amit Digignad gyarmatnak neveznek. A kormány egy támogatható misszió keretében hozta létre ezt a helyet, amely mögött egy pap áll, és ahonnan nincs menekvés. Lena csak úgy mentheti meg Danielt, ha beáll ebbe a szektába.

Florian Gallenberger rendezi a filmet abból a forgatókönyvből, amelyet Torsten Wenzellel vetettek papírra. A rendező és Brühl már dolgoztak korábban együtt a John Rabe életrajzi filmen. Benjamin Herrmann producerként érkezik a fedélzetre a Majestic nevű cégén keresztül, míg Nicolas Steil az Iris Productionsszel.

A forgatást még idén elkezdik, amelynek Luxemburg, München, Berlin és Dél-Amerika ad majd otthont.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .