Emma Stone Gengszterosztagos ruhái

Aki a premierek vörös szőnyegének rendszeres vendége, az akaratán kívül is diktálja a divatot. Emma Stone alig huszonnégy éves, de ő lett Hollywood egyik legkelendőbb exportcikke. Nélküle kevesebbet érne A csodálatos pókember (12) (The Amazing Spider-Man, hazai bemutató: július 12.), de a nyár egyik legnagyobb durranása után is bőven lesz még felhajtás körülötte az idén: Sean Penn és Ryan Gosling oldalán fontos szerepet játszik a Gengszterosztag (Gangster Squad, hazai bemutató: 2012. ősz) című gengszterfilmben is. Nem is csoda, hogy a fotózásokhoz és a társasági eseményeken Elie Saab, Lanavin és Gucci öltözteti. De nem volt mindig így.

Emma Stone Gengszterosztagos ruhái

A színésznő a héten bevallotta az Entertainment Weeklynek, hogy divatszempontból nagyon mélyről küzdötte fel magát.

Kamaszkoromban divatkérdésekben a Spice Girs volt a példaképem – vallotta be a vörös színésznő. – Magastalpú cipőben meg trapéznadrágban jártam, és telepakoltam magam békejelvényekkel. Akkoriban szőke voltam, Baby Spice-ra akartam hasonlítani.

Azóta nagyot változott Emma Stone ízlése. A csodálatos pókemberben a testhezálló, vörös-kék ruhába bújt Pókemberbe szerelmes, ám a való életben is egészen másra vágyik: a filmes jelmez, amit a legszívesebben felvenne Diane Keaton ruhája az Annie Hall-ból:

Pár évvel ezelőtt egy halloweeni jelmezbálban Annie Hallnak öltöztem – mondta. – Szívesen járnék úgy minden nap.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .