Ellen Page is zombik között

Az Oscar-jelölt Ellen Page is a zombik földjére téved, ugyanis elvállalta a The Third Wave című pszicho-horrorfilm főszerepét. A történetet egy csavarral dobták fel, hogy ne ússzunk el az átlagosság tengerében.

tallulah_08683.jpg

Európában hat éven át egy pusztító vírus söpört végig, amely zombiszerű szörnyekké változtatta az embereket. Végre sikerül kifejleszteni a gyógymódot, és bár a járvány így megszűnik, felbukkan egy nem várt új ellenség: a múlt. Az emberek ugyanis nem szabadulhatnak azoknak a borzalmaknak az emlékétől, amiket átváltozott állapotban elkövettek. A kormány igyekszik kézben tartani a dolgokat, és úgy döntenek, végeznek a lázadókkal, ezzel azonban csak azt érik el, hogy azok terrortámadásokat hajtanak végre és ismét káoszt okoznak. A gyógymód csak a kezdet volt.

David Freyne már elkészült a forgatókönyvvel, és a rendezés is rá vár, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. Freyne több sikeres rövidfilmet tudhat maga mögött, köztük a The Tree, a Passing és vélhetően az előzményeket adó The First Wave is, amelyet ezen sorok alatt meg is nézhettek. Az ír tehetség, Sam Keeley is szerepelni fog a Third Wave-ben Ellen Page mellett.

A forgatást év vége felé kezdik írországi helyszíneken.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. pikto

    Ez a történet inkább valami B-film szerű