Ellen Barkin bokszdrámában Robert De Niro oldalán

Ellen Barkin bokszdrámában Robert De Niro oldalánA Variety hírei szerint Ellen Barkin elvállalta a Hands of Stone című bokszolós dráma női főszerepét.

Édgar Ramírez fogja alakítani Roberto Durán bokszolólegendát a róla szóló életrajzi filmben, amely bemutatja, hogy Panama nyomornegyedéből hogyan tört fel, és vált legendás bokszolóvá, de a Sugar Ray Leonarddal való rivalizálására is rávilágít a film. Utóbbit Usher Raymond alakítja, és Robert De Niro is jelen lesz, méghozzá a ringen kívül, ugyanis ő játssza majd Ray Arcelt, Durán edzőjét, míg Ellen Barkin Arcel feleségét.

Jonathan Jakubowicz (Venezuela expressz) már írja a forgatókönyvet, és később a rendezés is az ő feladata lesz. Ezen kívül produceri teendőket is ellát majd Jay Weisleder, Carlos Garcia de Paredes és Claudine Jakubowicz mellett.

Ellen Barkin és Robert De Niro immáron harmadik alkalommal szerepelnek közös filmben az Ez a fiúk sorsa (The Boy's Life) és A rajongó (The Fan) után.

A forgatás részletei nem ismertek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .