Forog a LAIKA-s Kubo and the Two Strings

A LAIKA és a Focus Features belevágnak legújabb közös animációsukba, amely a Kubo and the Two Strings címet viseli, és az első képre máris vethetünk egy pillantást.

Elkezdődött a LAIKA-s Kubo and the Two Strings forgatása

Az imént átgörgetett képpel jelentette be a két gyártó, hogy elkezdődtek a film munkálatai, amellyel Travis Knight (ParaNorman), az Annie-díjas animátor rendezőként debütál. Marc Haimes és Chris Butler (ParaNorman) tollából származik az eredeti forgatókönyv, és szóban forgó új film egy meglehetősen lendületes alkotás lesz, amely mitikus ősi Japánban játszódik.

Ebben az epikusnak ígért fantáziafilmben Kubót követhetjük nyomon, aki szerény körülmények között él, ám odaadóan gondozza édesanyját egy álmos parti községben. Csendes életük véget ér, amikor egy szellem a múltból előveszi hősünket, hogy a keze által végrehajtson egy vérbosszút. Kubo kétségbeesésében elmenekül az istenek és szörnyek elől, hogy megtalálja a mágikus páncélt, melyet egykor apja viselt, aki a valaha létezett legnagyobb szamuráj volt. Nagy bátorsággal hősünk belevág ebbe az izgalmas kalandba, hogy szembenézzen családja történetével, és leküzdje a gonoszt.

A Kubo and the Two Strings premierjét 2016. augusztus 19-ére tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .