Eli Roth újabb horrorral kopogtat

Eli Rothról a tegnapi nap folyamán is volt szó, mára virradóan pedig a The Wrap beszámolójából kiderül, hogy elvállalta a Knock Knock című horror-thriller rendezését. A forgatókönyvet Nicolás Lópezzel és Guillermo Amodeóval közösen vetik papírra, akikkel együtt dolgozott az Utórengés és a The Green Inferno szkriptein is.

Eli Roth újabb horrorral kopogtat

A történet középpontjában két lány áll, akik váratlanul felbukkannak egy nős férfi házában, hogy elcsábítsák, és ezzel tönkreteszik tökéletes életét. A szereplőket még nem jelentették be, de a forgatás áprilisban kezdődik $10 millió dolláros költségvetésből.

A forgatókönyvet a feljebb említett trió szállítja, és Roth amellett, hogy részt vesz az írási munkálatokban, a rendezésen felül producerként is jelen lesz Colleen Camp mellett, aki legutóbb az Amerikai botrányban szerepelt.

Roth munkásságát fölösleges bemutatni azoknak, akik jártasak a horrorok világában, hiszen legújabb filmje, a The Green Inferno szeptember 5-én támadja be a mozikat. Roth első filmrendezése a 2007-es Motel 2 (Hostel: Part II) volt, színészként pedig a Mindörökké Rockban és A vasöklű férfiben (The Man With The Iron Fists) is találkozhattunk vele. De executive produceri tisztséget töltött be a Netflix horror sorozatánál, a Hemlock Grove-nál.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Eddig még semmi értékelhetőt nem alkotott.

    • Szerintem horrorban nem rossz, a The Green Infernóra kimondottan kíváncsi leszek. Persze lehet, hogy bazi nagyot csalódok majd benne…