Egyszerre írják a Halálos iramban 6 és 7 forgatókönyveit

Egyszerre írják a Halálos iramban 6 és 7 forgatókönyveit

Már zajlanak a Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6) előkészületi munkálatai, és Vin Diesel nem félt elejteni, hogy egyből két filmen is dolgoznak. A színész/producer elárulta, hogy kreatív csapat, vagyis Justin Lin rendező és Chris Morgan forgatókönyvíró szerint a történet túl sok egyetlen filmhez, így egyből elkészítik a hatodik rész folytatását is.

A forgatókönyveket egymást követően fogják megírni, és valószínűleg a forgatással is ez lesz a helyzet. Azonban, hogy a Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6) és a Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) kapcsolódik-e majd valamilyen módon egymáshoz, vagy különállóak lesznek, arról még nem világosítottak fel minket. Az eddigi folytatások mindig véget értek valamilyen szinten, kivéve a Fast Five-ot, amellyel kicsit részletesebben felvezették a hatodik filmet, és Michelle Rodriguez, valamint Eva Mendes korábban látott karaktereit.

Bizonyára bennetek is felvetődött a gondolat, hogy vajon ugyanazt művelik-e, mint a Breaking Dawn, vagy a Harry Potter végső felvonásánál, azonban erre még most nem kaptunk választ, de a Universal annyit nyilatkozott a történetről, hogy "nem illik belezsúfolni mindent egyetlen rohadt filmbe". Magyarán, gondolom túl töménynek találhatták a több mint 110 oldalas tervezetet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Még túl sok sajnos lehet, de nem akarom elkiabálni az átesést a ló túloldalára. :)