Egy raklapnyi premierdátum

A Sony Pictures és a Paramount Pictures is bejelentett néhány módosítást, illetve megjelölte egy-két készülőfélben lévő filmjének premierjét.

Nem tartott sokáig, hogy kitűzzék 2019. május 24-ére a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő címnélküli Doctor Dolittle projekt premierjét, amelyből Stephen Gaghan rendez majd filmet.

Változott a Nyomd, bébi, nyomd bemutatójának napja is, ami augusztus 11. helyett már június 28-án moziba kerül az Államokban, így jó eséllyel mi is kapjuk még júniusban, vagy az azt követő hónapban.

Paramounték pedig kitűzték 2017. november 3-ára a Suburbicon bemutatóját, amelyet George Clooney rendez Matt Damon, Josh Brolin, Oscar Isaac és Julianne Moore főszereplésével.

A korábban Action Park címen bejelentett, jelenleg Action Pointra keresztelt Johnny Knoxville vígjáték 2018- március 23-án debütál az Államokban.

Végül pedig az A Quet Place című John Krasinski nevével fémjelzett alkotás pedig 2018. április 13-át kapta meg. Mindegyik projektről esett szó korábban, címkézzetek a részletekért.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .